دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۴۰۴۷۴
تاریخ انتشار: ۱۶ آبان ۱۴۰۰ - ۱۳:۳۲
رئیس پلیس ترافیک شهری راهور ناجا با اشاره به طراحی سامانه «کروکی آنلاین» از اجرای آزمایشی این طرح در استان قم خبر داد که براساس آن کارشناسان پلیس مجهز به تبلت شده و کروکی آنلاین را طراحی و ارسال می‌کنند.

به گزارش آوای خزر، سرهنگ محمدباقر سلیمی رئیس پلیس ترافیک شهری راهور ناجا درباره طراحی سامانه کروکی آنلاین گفت: سالانه یک و نیم میلیون تصادف در کشور اتفاق می‌افتد که شامل رخدادهای جزئی و شدید است. پلیس بر اساس وظایف، متولی رسیدگی و تنظیم پرونده است و مهم‌ترین برگِ این پرونده نیز نظریه کارشناسی تصادفات و کروکی است که مقصر حادثه را تشخیص می‌دهد.

او ادامه داد: این ساختار طی سال‌های گذشته روندی رو به بهبود داشته است، ولی همچنان به صورت کاغذی و دستی صورت می‌گیرد. این برگ کروکی باید به سازمان‌های مختلف مثل بیمه، نیروی انتظامی، شرکت‌های خودروسازی و... ارائه شود و قطعا این برگ بارها کپی گرفته شده که موجب ناخوانا شدن و خط‌خوردگی آن می‌شود.

سرهنگ سلیمی افزود: پلیس راهنمایی و رانندگی در راستای هوشمندسازی، نرم‌افزاری طراحی کرد و زیرساختِ طراحی کروکی آنلاین را فراهم آورد. پس از تست و آزمایشِ اولیه این نوع کروکی که توسط افسرانِ کارشناس و به وسیله تبلت در محل تصادف صورت گرفت، امکان عکس‌برداری و فیلم‌برداری از صحنه تصادف فراهم آمد تا اطلاعات به صورت برخط به مرکز کنترل ترافیک پلیس، بیمه و مراجع قضایی ارسال شود.

رئیس پلیس ترافیک شهری راهور ناجا در ادامه سخنان خود از به‌روزرسانی این نرم‌افزار و اجرای پایلوت این طرح در استان قم خبر داد و گفت: این کار در حوزه درون‌شهری و برون‌شهری استان قم صورت گرفت و کارشناسان ما مجهز به تبلت شده‌اند و کروکی آنلاین را طراحی و ارسال می‌کنند.

او با اعلام این‌که سامانه مذکور مراحل نهایی تست خود را طی کرده و در جهت صحت رسیدگی به تصادفات عمل خواهد کرد، توضیح داد: این کار در کاهش هزینه مردم و اطاله دادرسی کمک‌کننده است.

سرهنگ سلیمی در خاتمه با اشاره به تصادفاتی که نیازمندِ کروکی نیستند، تاکید کرد: خسارات زیر ۱۶ میلیون تومان نیاز به کشیدن کروکی ندارد. در چنین تصادفاتی نیاز به حضور پلیس نیست و در صورتِ توافق طرفین باید با مدارک رانندگی اعم از گواهینامه مجاز و بیمه‌نامه معتبر به شعب بیمه مراجعه کرد تا بدون کروکی خسارت دریافت شود و شرکت‌های بیمه باید این اطلاعات را به بیمه‌شوندگان اعلام کنند./ایسنا
 

نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار